Προφίλ

Η εταιρεία Μαλεκάκης δραστηριοποιείται στο χώρο επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρου και ειδικών κατασκευών πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Το εργοστάσιο μαρμάρου ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΑΛΕΚΑΚΗΣ έχει πρωτότυπες και αποτελεσματικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του δικού σας χώρου. Αναλαμβάνουν κάθε εργασία απο μάρμαρο και γρανίτη σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα. Ιδιαίτερα μπορείτε να βρείτε ΑΝΤΙΚΕ συνθέσεις αποκλειστικά απο μάρμαρο. Νησίδες - τρέσες - ψηφιδωτά σε πολλά σχέδια και χρώματα και Επενδύσεις τζακιών. Ειδικές τιμές σε Αρχιτέκτονες - Μηχανικούς.

Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία εξέλιξη της εταιρείας είναι η τεράστια εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός της, η διαχρονική και διαρκώς εξελίξιμη τεχνογνωσία της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

Το πλούσιο σε ποσότητα και ποιότητα πελατολόγιο της εγγυάται για την αξιοπιστία της, την ποιότητα των προϊόντων της και την αποτελεσματικότητα των εργασιών της.

Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης η εταιρεία Μαλεκάκης ανοίγει τις πύλες της και στο διαδίκτυο απ' όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για το εταιρικό της προφίλ, τα νέα της και τα προϊόντα της.